Werkgevers en Opdrachtgevers

• Financiële problemen bij werknemers kunnen al snel leiden tot verzuim en verminderde arbeidsproductiviteit. Om verdere escalatie van problemen te voorkomen, kunt u als werkgever of bedrijfsmaatschappelijk werk ook bij ons terecht. Samen met u en uw werknemer zoeken we dan naar een oplossing in beschermingsbewind of budgetbeheer.
Onze inspanningen zijn erop gericht om op korte termijn een rustige situatie te creëren, waarin uw werknemer beter zal functioneren en weer alle aandacht heeft voor zijn werkzaamheden.

• Aggelen Inkomensbeheer en Bewindvoering ondersteunt gemeenten graag in het aanbieden van bewindvoering en inkomensbeheer.

• Instellingen voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapten of andere instellingen die het financiële beheer van hun cliënten niet zelf willen of kunnen regelen of een samenwerkingspartner zoeken die de financiële belangen kan behartigen.

• Bewindvoerders die tijdelijk ondersteuning/vervanging nodig hebben kunnen contact opnemen met Aggelen Inkomensbeheer en Bewindvoering. We hanteren speciale tarieven voor een samenwerkingsverband met een collega.

Aggelen Inkomensbeheer en Bewindvoering komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Hofdwarsweg 63 A, 6161 DE Geleen
Postbus 500, 6160 AM  Geleen

Mobiel:             06 – 55 180 230
E-mail:              info@aggelenbewind.nl
Website:           www.aggelenbewind.nl

KvK-nummer:    56785208
BTW-nummer:  NL001833772B93

Aggelen Inkomensbeheer en Bewindvoering is van maandag tot en met donderdag voor cliënten telefonisch bereikbaar tussen 09.00 tot 12.00 uur.

Wilt u zich aanmelden, of wilt u iemand anders aanmelden?